lifeofsofie.blogg.se

Päronbesök

Kategori: Allmänt

Sitter här och väntar på att pärona ska komma på besök. Kladdkakan är i ugnen och kaffet snart påsatt. Är inte varje dag pärona kommer på besök så då får man slå till med något stort! Ska nog ta fram hallon ur frysen oxå som man kan ha till. Det är ju det bästa som finns, sött med något surt till :-D
När man är själv i lägenheten är det extra kul när någon kommer på besök.
Ska ner i tvättstugan och hämta tvätten som snart är klar.
 

Ha det

All alone

Kategori: Allmänt

Eftersom min kära sambo är i nordnorge och fiskar sitter jag här själv i soffan denna fina måndagskväll. Lyssnar på hög musik och bara jääser. Saknar min lilla pojke galet mycket. Så tomt och tråkigt utan dig hjärtat. Idag är det en hel vecka tills vi ses igen, känns som en evighet. Men som tur är brukar veckorna springa iväg så jag hoppas denna veckan inte är något undantag.
Älskar dig ♡
 
 
 
 
 

Dax för hemfärd

Kategori: Allmänt

För några timmar sedan begav sig Karro, Mattias och Astrid hemåt. Kort därefter gav sig Malin hemåt med barnen och nu är det snart min tur att ta tåget hem till Götet.

Måste sammanfatta detta midsommarbesök som mycket mysigt. Kos med barnen och tid tillsammans med mina underbara syskon är alltid kul när det inte blir allt för ofta annars! Har hunnit med promenader, fotbollsmatch, grillpartyy m.m. Men nu är det som sagt snart dax att återvända till verkligheten och jobba igen. Får försöka börja packa lite i veckan inför våran USA resa också som blir om mindre än 2 veckor. Yeeey. Ska bli kul att åka till USA då det är första gången jag är där och riktigt gott med semester och ledighet :-)

Här kommer lite bilder från dagarna här i åmål! :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Midsommar

Kategori: Allmänt

Hej allihop.
Sitter här i vardagsrummet med full aktivitet runt mig. Malin kom för någon timme sedan med gladingarna balder och theo, riktiga gladskitar ♡ Så dom har precis badat och nu sitter balder och käkar gröt med mamma och morfar och theo pusslar med mormor. Hur underbara!
 
 
Har för övrigt varit en riktigt lugn och skön midsommar med mamma och pappa. Har suttit ute på altanen i stort sett hela dagen. På förmiddagen var det strålande solsken men molnen hopade sig mer och mer och för någon timme sedan har det börjat regna. Det typiska midsommarvädret. Har blivit lite midsommarmat men det mesta sparar vi tills imorgon när karro mattias och astrid har kommit. Så dom kan vara med. Har hunnit med att plocka en blomsterbukett midsommar till ära. Blev riktigt nöjd.
 
Saknar min egna lilla skit oxå. Synd att vi inte kunde fira midsommar tillsammans men men jag hoppas att du får en trevlig och rolig norgevistelse med många fina fiskenapp :) ♡
glad midsommar allihop.
Puss och kram ♥