lifeofsofie.blogg.se

Sep. 22, 2013

Kategori: Allmänt

Att vara ensam hemma en regnig hösthelg som denna suger verkligen. Usch vilken tråkig helg. Plus att man har varit lite halvkrasslig.

Det var tur att jag fick besök igår av syrran och theo annars hade jag inte klarat av denna helgen utan att klättrat på väggarna.

Nu ligger jag ihopkrupen under en filt i soffan. Är trött efter nattens dåliga sömn och i lägenheten är det just nu förbannat kallt så fanns ingen bättre lösning på problemet. Snålaste bostadsrättsföreningen har nämligen inte sätt på någon värme än. Är ju under 10 grader på nätterna och då behövs värme i dessa kasst isolerade lägenheter.

Idag är jag jättepossitiv, not. Skönt att skriva av sig i alla fall.





Prosit

Kategori: Allmänt

Jag har gått och dragit på mig en ordentlig förkylning. Igår gick jag hem från jobbet eftersom jag kände att jag inte orkade och att jag var sjuk. Tog febern när jag kom hem och hade 37, 9 så lite feber hade jag.
Idag vaknade jag mycket piggare, ingen feberhuvudvärk men dock så mycket mer förkylning. Jag behövde nog dendär febern för att förkylningen skulle bryta ut helt. Har legat och mornat mig i sängen och kikat runt på mobilen och nöst och sprungit till toan och snytit mig om vartannat. Så nu hoppas jag att detta försvinner helt ordentligt snart.
Ligger förövrigt här själv i sängen för hjärtat är i malmö på hans kompis systers inflyttningsfest. Buhu. Han åkte i gårkväll och kommer hem på söndag. Det är så tomt i lägenheten nu. ♡dig


gårdagen framför idol


mitt hjärtas pojk

Ledig dag

Kategori: Allmänt

Idag är det studiedag på förskolan vilket innebär ledig dag för mig. Är man vikarie så får man inte vara med på sådana grejer, tråkigt nog.

Skönt är det i alla fall att få sovmorgon. Är ju inte varje dag man har det. Vaknade halv 9 och har legat och mornat mig och kikat runt på mobilen.

Idag får vi se vad jag lyckas hitta på. Planen var att städa lägenheten och sedan eventuellt ta en springtur med syrran. Vi får se vad det blir av allt. Springtur var ju sjukt längesedan.

Ha en bra dag

Jobb

Kategori: Allmänt

Idag skrev jag på kontrakt på förskolan. Skrev på från och med den 2e september till och med den 31e december. Gött är det. Nu vet jag vad jag ska göra resten av detta året i alla fall.
Jag är så avundsjuk på folk som vet vad dom vill jobba med och som utbildar sig till det. Jag skulle också vilja veta vad jag ska jobba med och utbilda mig. Men jag har väl tid på mig att fundera ut det. Får hoppas att jag kommer på det snart.
Jag och hampus har precis tryckt i oss färska räkor, baguette, aioli och ett glas vin till det. Utsökt :-) Ett kanonsätt att fira det skrivna kontraktet.
Hoppas att ni får en bra helg gott folk

Tillbaks

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaks igen efter semester och allt kul man har gjort under sommaren. Under detta blogguppehållet har jag hunnit med en resa till USA i 3 veckor och jobb på lager i 5 veckor. Nu är jag inne på min andra vecka på förskolan, så det rullar på. Veckorna bara flyger iväg..
En stor grej som har hänt är att min tvillingsyster har flyttat hit till Göteborg så nu bor en familjemedlem väldigt nära mig villet är superkul. Har blivit några promenader efter jobbet tillsammans och lite annat mys :-) Är så glad att hon bor närmare ♡
Nu ska jag tillbringa eftermiddagen tillsammans med den underbaraste pojkvän man kan ha!
Ha det så bra :-) pyss