lifeofsofie.blogg.se

Underbara helg

Kategori: Allmänt

Nu är helgen snart till ända. Det har varit en riktigt bra helg med mycket skoj.

På fredagen startades dagen såklart med jobb och efter det direkt hem för att förbereda allt inför anna och johans besök. Blev snabbstädning och älsklingen tog hand om ärendena på stan, så blev lite snacks och vin. Kvällen va riktigt trevlig med mycket snack, dricka, snacks och musik. Vissa drack mer än andra. Haha.

På lördagen hade vi bestämt att vi skulle till ikea tillsammans med dom. Blev massa nya saker och middag där på ikea. Köpte endel plantor och frön så nu ska vi få både jordgubbar och kryddor om några månader. Vi får se om det blir något men klart man hoppas på det.

Idag började vi med en långfrulle. Efter det tog jag en 7, 5 km lång pw i slottskogen. Det är nämligen så att jag ska börja mitt nyttiga/hälsosamma liv igen och det ska hålla i 66 dagar tills vi åker till USA. Det innebär nada godis och mer motion. Har blivit alldeles för mycket soffhäng och snacks det senaste. Inte bra.

Snart ska vi dra igång med matlagnigen inför veckan. Vi brukar nämligen göra storkok så man slipper laga mat efter jobbet. Det är riktigt skönt att slippa. Rekommenderas starkt.

Auf wiederzehn
Fredagskvällen
Nya bordstabletter, kökshanduk, snittblommor och jordgubbsplantor med krukor m.m
Äntligen det nya garderobssystemet klart. Så nu är det dax att fylla på med nya kläder.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: